lørdag den 1. august 2020

Udsat på grund af corona. Levende Vand. Artmoney udstilling 30 Jan til 13 febr 2021

Levende Vand

UDSAT PÅ GRUND AF CORONA! Udstillingen hedder Levende Vand fordi det er et smukt gammelt udtryk og så fordi når vandet lever så er der noget i. Der er plankton, smådyr, fisk, børn der leger, måske en surfer eller et elskende par der kan tegnes eller males. Det gør udstillingen muligt figurativ. Men jeg synes nu altid at vand er levende. Man kan svømme helt væk i ren meditation ved at se på bølgerne i vandet. Vand er evig bevægelse. Det lever i og af sig selv. Et hav fx. er et helt andet univers end livet på jorden. I vandet hersker dyrene på land gør vi - sådan da!

Alt dette skulle jeg høre fra en sort kunstner der udstillede på Den Fri Udstillingsbygning med et navn, et land og et år jeg ikke længere husker. Han tog verden rundt for at lave sine installationer af vand, snor og plast. Det er billigt og kan skaffes i hele verden sagde han. Derfor tog jeg til udstillingen for at se hans installation der mest af alt lignede en kæmpe prismelysekrone af ringe af træ, vand, snor og plast. Smukt i al sin enkelhed. Han sagde:

Vand er fascinerende. I store mængder kan vand lægge lande øde, dræbe mennesker og dyr og lægge selv det største menneske i ruiner. I små mængder er vand livgivende. Vi og dyr drikker vand og får vi det ikke dør vi, vi bader i vand, vi indeholder selv vand, vi holder os rene i vand. Vi spiser havets dyr og planter og laver mad og gør rent med vand. Vi leger i vand. Vi sejler i vand. Vi fødes ikke mindst i vand osv.

Der hører farver med til vand. Mørkeblå, lyseblå, nuancerne imellem, de grå og grønne farver, de hvide farver osv. Nogle gange siler regnen ned og efter det kan planterne drikke og så de rejser sig og bliver flotte igen. Så spiser vi dem. For meget vand er noget skidt. Planterne dør. Tilpas vand er livgivende. For lidt vand er dødeligt for både planter og dyr og os mennesker. Tilpas vand er en velsignelse. Og Danmark er SÅ velsignet. Vi har nok vand og rent drikkevand og ikke for meget vand. Vores land er grønt af bar velsignelse.

Kom og køb din gave i form af små kunstpenge med temaet "vand" til 200 kr stykket.


Artmoney er en global, alternativ valuta lavet af original kunst. Kunstnere tjener deres egne penge. Virksomheder accepterer artmoney som betaling. Samlere køber artmoney som billig, original kunst. Velkommen til en verden af ​​fantasi og virkelige menneskelige relationer gennem kreativitet!

Den grundlæggende idé med artmoney er, at kunstnere producerer en håndlavet valuta til en fast værdi, der kan bruges i almindelige butikker.

Begrebet at udveksle kunst med varer og tjenester er lige så gammel som menneskeheden, og værdien af ​​kunst genkendes af alle mennesker. Artmoney introducerer blot et system, der forener format og værdi for at gøre udveksling let, sjovt og smukt.

Artmoney har formatet 12x18 cm og værdien af ​​danske Kroner 200. Dette gælder for alle kunstnere på alle sociale og professionelle niveauer fra alle lande. Når det kommer til artmoney, er alle mennesker det samme værd.

Galleri Lk-kunst.dk ligger på Bogholder Alle 66 kld tv, 2720 København. Kun 7 minutters gang fra Vanløse metro st. eller 3 busstop fra Flintholm metro st med bus 10, 31, 22

Samarbejde mellem: Lars Kræmmer og Lotte Kjøller

Udstillerne er:
Lotte Kjøller
Inger Werneby
Lars Kræmmer
Hanne-Lise Enghoff
Mia Kobbernagel
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Galleri Lk-kunst.dk holder lukket på grund af corona.

 Galleri Lk-kunst.dk holder lukket på grund ag corona Vi bruger tiden til at tænke os om. Måske kommer der nogle omstruktureringer.